مهندسان صنایع غذایی ایران


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :علی محمودی
تاریخ:سه شنبه 28 بهمن 1393-09:53 ب.ظ

کرفس

اسم من ((کرفس )) است ! ضد رماتیسم هستم و درد مفاصل را علاج مى کنم .ضماد برگ و ریشه ام ، ورم را مى خواباند.عروق را باز مى کنم و تقویت کننده ى بى مانندى براى قلب و ریه هستم .براى رفع پیچش معده مرا توصیه کنید...اگر مردم خاصیت کرفس را مى دانستند تمام مزارع را به کاشتن آن اختصاص ‍ مى دادند.

ضرب المثل فرانسوىاسم من کرفس است . در فارسى به من کرفش و کرسب مى گفتند و اعراب مرا معرب کرده کرفس نامیده اند. من داراى انواع و اقسام مى باشم اما در بین آنها دو نوع در تغذیه و بقیه در مداوا به کار مى روند. در من ویتامین هاى آ - ب و ث و املاح سدیم - پتاسیم - فسفر و آهک نهفته است - عطر مطبوع ، طعم گوارا و خواص انکارپذیر من ، مرا بین سبزیها ممتاز کرده است .نوع خورشتى مرا همه مى شناسند و احتیاج به معرفى ندارد و نوع دیگر من که در تغذیه به کار مى آید [categoriy],خواص کرفس ,خواص دارویی کرفس ,فواید کرفس


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :علی محمودی
تاریخ:شنبه 18 بهمن 1393-10:58 ب.ظ

واکس میوه چیست؟

محمدجواد سروش معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با جام جم سرا گفت: واکسزدن میوه‌ها به معنای آغشته کردن میوه‌ها به نوعی پارافین است و هیچ ضرری هم برای بدن ندارد زیرا این پارافین‌ها داخل پرتقال نفوذ نمی‌کند و بیشتر هم برای بازار پسندی و فروش بهتر است و این واکس‌ها به هیچ عنوان سمی نیستند.

 

سروش در پاسخ به این پرسش که در برخی مواقع این واکس‌ها برای میوه‌ای مانند سیب نیز به کار می‌رود و شاید افراد این میوه را بخواهند با پوست میل کنند، ادامه می‌دهد: درباره سیب هم، افراد با شستن میوه می‌توانندواکس پارافین آن میوه را از بین ببرند چون با شست‌وشو این پارافین‌ها از میوه جدا می‌شود.

 

معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که روند واکس زدن میوه‌ها نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا صورت می‌پذیرد، توضیح می‌دهد: این واکس‌ها برای حفاظت بیشتر میوه‌ها برای جلوگیری از پوسیدگی‌ها کاربرد دارد.

 

معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی گفته تولیدکنندگان که عنوان می‌کنند برخی‌ها با اقداماتی، میوه‌های نرسیده را به میوه رسیده تبدیل می‌کنند، توضیح می‌دهد: این مسئله با استفاده از گاز اتیلن است که در میوه‌های موز، گوجه فرنگی، کیوی و غیره استفاده می‌شود و پاسخگویی به این حیطه با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است.

 

به گزارش فارس، علی محسنی سرپرست امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی نیز تاکید کردواکس میوه از موم و ترکیبات طبیعی تهیه شده و هیچ خطری برای سلامتی ندارد، گفت: مردم با خیال آسوده محصولات کشاورزی را مصرف کنند.



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :علی محمودی
تاریخ:جمعه 10 بهمن 1393-01:34 ب.ظ

مصرف غذاهای منجمد و کنسرو شده ممنوع

یک متخصص زنان گفت: خوشبختانه شاخص های بهداشتی ایران ( مرگ و میر مادران ، نوزادان و واکسیناسیون ) در مقایسه با کشورهای هم جوار وضعیت بهتری دارد و امید به زندگی زنان به 73 سال رسیده است.دکتر راضیه دهقان فیروزآبادی ادامه داد: با توجه به تغییر جایگاه سالمندان و میانسالان در خانواده ها، کوچک شدن خانواده ها و نگهداری سالمندان در سرای سالمندان باعث شده که سلامت روانی سالمندان در کنار سلامت جسمی آن ها به خطر افتد. این متخصص زنان با بیان این مطلب که در بعد سلامت روحی لزوم تحرک و فعالیت های منظم و زمانبندی برای سالمندان بسیار سودمند است، گفت: زنان علاوه بر ورزش به مصرف مواد لبنی (پنیر، ماستسبزی جات و میوه جات جهت ارتقاء سلامت در دوران یائسگی توجه کنند. دهقان فیروزآبادی همچنین بر رژیم غذایی حاوی مواد غنی از ویتامین ها، املاح کلسیم و ویتامین d، خودداری از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده، محدود نمودن مصرف گوشت قرمز تاکید کرد و افزود: همه افراد به ویژه زنان سویا را جایگزین گوشت قرمز کنند. این فوق تخصص زنان همچنین به پرهیز از غذاهای منجمد و کنسرو شده ، خوردن غذاهای کم نمک، استفاده از نور مستقیم آفتاب، اجتناب از مصرف سیگار و عادات ضد سلامت تاکیدکرد.



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :علی محمودی
تاریخ:جمعه 3 بهمن 1393-11:12 ب.ظ

بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده

مقدمه: یکی از واکنش‌های مهم فساد روغن‌ها و چربی‌ها اکسیداسیون می‌باشد که آنتی اکسیدان‌ها قادرند آنرا به تأخیر بیاندازند. قهوه دارای آنتی اکسیدان‌های مؤثری همچون اسید کلروژنیک، استر اسید کافئیک و اسید کوئینیک به شکل پلی فنول می باشد. هدف از این پژوهش بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه می باشد.
مواد و روش‌ها: در این پژوهش عصاره قهوه طی ۳ ساعت با دو حلال هگزان و ایزوپروپانول با روش سوکسله استخراج گردید، راندمان استخراج تعیین شد و میزان کل ترکیبات فنولیک عصاره‌ها با روش فولین سیوکالتیو اندازه‌گیری شد. جهت بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی تأثیر غلظتهای مختلف (۰، ۰۳/۰، ۰۶/۰، ۰۹/۰، ۱۲/۰ و ۱۵/۰ درصد) عصاره‌های هگزانی و ایزوپروپانولی قهوه خام و بو داده شده دو گونه آرابیکا و روبوستا در به تأخیر انداختن اکسیداسیون در تالو از طریق آزمون های اندیس پراکسید (با قرار دادن تیمارها در آون ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت پنج روز در فواصل زمانی ۲۴ ساعته) و رنسیمت در حرارت ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد بررسی گردید.
یافته‌ها: آزمایشات انجام شده نشان داد که غلظت های مختلف عصاره قهوه، خاصیت آنتی اکسیدانی داشتند و توانستند روند اکسیداسیون را کاهش دهند. از طرفی بیشترین میزان ترکیبات فنولیک بر حسب گالیک اسید مربوط به عصاره ایزوپروپانولی قهوه بو داده شده روبوستا به میزان ۲/۱۷ میلی گرم بر گرم وزن خشک بود. همین طور عصاره های ایزوپروپانولی راندمان استخراج بالاتری داشتند که احتمالا به علت قطبی تر بودن این حلال نسبت به هگزان بوده است.
نتیجه‌گیری: در میان غلظت های استفاده شدهبهترین غلظت عصاره قهوه، ۱۵/۰ درصد بود و نتایج نشان داد که عصاره ایزوپروپانولی قهوه بو داده روبوستا با بیشترین میزان ترکیبات فنولیک بهترین اثر آنتی اکسیدانی را داشته بنابر این می توان از آن به عنوان یک منبع گیاهی که دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است در صنایع غذا و دارو استفاده کرد.


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو